Nejnovější recenze ze sekce Úhelníky
Zatm ještě žádnou nemám.
zatim vse v poradku
- prostě magnet, dělá to co má
- přijatelná cena
- Odolný, dobrá pomůcka
Potřeboval jsem delší přesné měřidlo a tento příložník mi vyhovuje.
- dobrá cena
Dobrý pomocník. Spokojenost
super kvalita....
Na svaření plechu v uhlu st. dobry pomocník.
kvalita dost dobrá
kvalita dost dobrá
- Logicky usnadňuje práci
Kvalita , cena
xxx
- Je z pevného materiálu
- Plastová část je strašně křivá, jakoby do radiusu, takže to na hraně měřeného materiálu tančí
- Díky křivé ,, základně,, je měřidlo celkově hodně nepřesné
Scháněl ji jsem dlouhý úhelník, chtěl jsme původně kinex ale nenašel jsem takový aby měl dvě stupnice...no tak jsem si koupil toto. Měří se s tím špatně, vzhledem k ceně se mně neoplatilo platit poštovné a vracet ho, ale rozhodně bych ho už druhý krát nekoupil...
- Pravý úhel je celkem přesný, kontrolováno přiložnym úhelníkem kinex, přesnosti IV.
- Stupnice čitelná, znavená z obou stranách v milimetrech (a né v palcích)
- Stupnice není vyrytá, takže se časem zřejmě ošoupe.
- Pravý úhel jsem kontroloval přiložnym úhelníkem kinex, přesností IV a odpovídá.
- Po dotažení drží pevně
- Stupnice není jen barva ale je vyrytá (nevím přesně jak to nazvat), takže se nezmaže
- Měřidlo je pevné, neohýbá se
- Celková spokojenost, za tu cenu jsem hodně příjemně překvapen
- Jediná nevýhoda je, že jsem si ho nekoupil už dávno :)
- Kvalitní produkt
- spokojenost
Velmi špatná služba. Objednal jsem a zaplatil za čtyři položky online, ale byla doručena pouze jedna. Od minulého týdne jsem poslal e-mail a SMS, ale žádná odpověď. Na telefonní hovory také neodpovídá. Doufám, že po kontaktování své banky dostanu peníze zpět.
*************************
A very bad service. I ordered and paid for four items online but only one was delivered. I have sent an email and sms but no response since last week. There is no answer to phone calls also. Hopefully I will get my money back after contacting my bank
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »