Nejnovější recenze ze sekce Úhelníky
- Pro mé hobby kutilství skvělý pomocník
- Kvalitní produkt
úhelník obsahuje šablony na na vrtání nábytkových pantů,excentrů a policových podpěr a další různé vychytávky
- ideální velikost do sílny
- stupnice po 2 mm, což defakto celkem snadno umožňuje trefit i ten milimetr mezi. (konkurence má většinou po 5 mm)
- perfektní zpracování a opracování výrobku
- přesnost
- na pivotu není zářez což mě osobně vyhovuje víc
- stupnice common a hip val je imperiální, což je zvláštní. nicméně asi ji nikdy nebudu potřebovat, ale nerozumím tomu proč vnikla taková kombinace
- čas ukáže zdali se nějak výražně nebudou odírat ta červená barva a následně se nezhorší čitelnost. (V tomto měl Swanson jasnou výhodu, ale bohužel byla jediná)
Měl jsem doma uhelník Swanson, který je považován za TOP. Nicméně ač jsem vyzkoušel 2 kusy, tak oba jsem vrátil a koupil právě tento Milwaukee. Swanson byl nekvalitně opracovaný, ale hlavně se houpal na příložníku a stupnice byla špatně naražená, takže se dalo dosáhnout odchylky i 2 mm. Za tu cenu jsem čekla mnohem víc. Milwaukee je mnohem lépe zpracovaná a perfektně přesný a o kus levnější.
- lehký
- Přesný
- multifunkční
- oboustranný
- dobře čitelný
- pravý úhel vypadá jinak ...
90 stupňů je u tohoto výrobku POUZE na obalu. Úhelníky mají podstatně méně.
Takže ve výsledku jsem si koupil 3 drahá pravítka s bublinkou.
Jako dekorace je to OK.
Na prácu ABSOLUTNĚ NE !!!
- kupuji opakovaně, Yato značka je pro mne top
- kvalitní produkt za dobrou cenu
Funkční.
- Užitečný
Je mnohem lepší a pohodlnější k práci než klasický úhelník.
Radost s tímto pracovat.
Ok
- Kvalitní provedení.
Velmi kvalitní profesionální a multifunkční výrobek, jsem velmi spokojen.
- přesnost úhelníku
- kompaktnost
pěkné ale chce to ostrou tužku. narozdíl od toho 60mm je plně funkční
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »